Rólunk

Kik is vagyunk?

Cégünk a Lyan Kft. kizárólag magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, amely 1991 óta működik a magyar piacon, s fő tevékenysége kézműves édességek gyártása és forgalmazása.

 
Mik is vagyunk?
 
Küldetésünknek azt tekintjük, hogy egyedülálló minőséget és egyedi termékeket kínáljunk. Termékeinkkel túl szeretnénk mutatnak az édesség vagy az ajándék kategóriáján: izgalmat, élménnyt vagy egy szép emléket azeretnénk nyújtani.  
 
Kiknek is vagyunk?
 
Magánszemélyeket, cégeket és viszonteladókat egyaránt kiszolgálunk. Üzletünk céges ügyfeleink számára bemutatóteremként is működik, de bárkit szeretettel látunk üzletünkben működő csokoládéműhelyünkben. Vállaljuk ajándékcsomagok összeállítását egyedi igények alapján, valamint bármilyen rendezvény édességgel történő ellátását.
Kínálatunkban megtalálhatók olyan tovább feldolgozásra is alkalmas félkész édesipari termékek, mint például a marcipántömb vagy belga csokoládépasztillák. Számos légid (ömlesztett) termékünk van: szemenként csomagolt desszertek, drazsék, aszalt gyümölcsök, olajos magvak, mézes puszedlik, nápolyik, teasütemények és egyebek.
Ajándékoás céljából talál nálunk exkluzív díszcsomagolású, díszdobozos desszerteket, minőségi táblás csokoládékat, amelyeket rendelésre egyesí ízekben is elkészítünk, szeletes árukat, nyers vagy pörkölt kakaóbabot és még sok mindent mást.
 
Partnereink között egyaránt vannak kiscégek, nagyvállalatok, egyesületek, alapítványok, szakszervezetek, önkormányzatok, és számos más szervezet, és reméljük, hamarosan Ön is!
 
Nézzen körül honlapunkon, és ha eközben megéhezne, térjen be hozzánk egy harapásra!

© 2012 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode